Over ons

Ben je op zoek naar een plaats waar het gezellig is en waar je ook grote bedragen kan winnen?

Speel voor fun, speel om te winnen!
Welkom bij GrandGames, de beste plaats om uitdagende en makkelijk online spelende games te spelen. Het is een combinatie van de hoogste winkans en de meest innovatieve spellen op internet. Er is een uitstekende helpdesk alsmede de meest nieuwe veiligheids systemen.Hierdoor heeft GrandGames een streepje voor op de rest.
Sonic SA is een gelicentieerde operator (no. of license B003971 issued on May 4, 2011) en valt onder de Gokcommissie van België.

Eerlijk Spel

Bij GrandGames zijn wij verplicht om u ten alle tijden een eerlijk spel aan te bieden. Eerlijkheid is waar wij voor staan. Bij GrandGames zijn wij altijd blij wanneer één van onze leden een grote prijs wint en wij de kans hebben iemand te helpen zijn/haar dromen waar te maken. Winnaars zijn voor ons de belangrijkste ambassadeurs, want als jij wint, winnen wij ook!

Veiligheid & Privacy

GrandGames gebruikt de meest recente en veiligste 128 bits Secure Socket Layer (SSL) technologie om ervoor te zorgen dat gevoelige gegevens veilig over Internet naar onze server kunnen worden overgebracht, die door de nieuwste firewall beschermd wordt. Persoonlijke gegevens worden dus ook niet aan andere organisaties of aan derden verstrekt.

Betaling Proces

Bij GrandGames willen wij dat u ieder moment van de dag zorgeloos kunt genieten. Daarom bieden wij u de gelegenheid om op verscheiden manieren van onze gebruiksvriendelijke stortingsopties gebruik te maken, Zodat u veilig en snel geld over kunt maken.

Verantwoord Spelen & Minderjarigen

Wij raden u aan om VERANTWOORD te spelen bij GrandGames. Als u denkt dat u aan een gokverslaving lijdt, dan kunt u profesionele hulp inroepen bij de volgende organisatie: www.cliniquedujeu.be of www.gamingcommission.fgov.be
Voor personen onder de 21 jaar is het verboden om te spelen en een rekening te openen bij GrandGames.
Als je meer informatie wilt ontvangen of een klacht wilt indienen met betrekking tot online kansspelen, dan kun je contact opnemen met de Kansspelcommissie. Dit kan per e-mail of per post. Vermeld hierbij je volledige naam en je geboortedatum.

Per e-mail naar: info@gamingcommission.be

Per post naar:
Belgian Gaming Commission
Informatiekantoor
Cantersteen, 47
1000 Brussel

Professionele Klanten Service

GrandGames houdt zich aan “CARE” – Customers Are Really Everything. (Klanten Zijn Het Belangrijkste) Als u vragen heeft zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen. klik op Contact

Laatste winnaars
feedback